A2B-online Container B.V. biedt betrouwbare short sea diensten aan vanaf de haven van Moerdijk naar verschillende havens in de UK.

Onze terminal in Moerdijk is ideaal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen.

Waarom verschepen via Moerdijk
Het verschepen van lading vanaf Moerdijk verlaagt de truckingkosten aanzienlijk. Het voordelig verschil in kilometers voor ladingen vanuit het oostelijk binnenland bedraagt 31 kilometer ten opzichte van de dichtstbijzijnde short sea terminal in Rotterdam. Daarbij komt, dat Moerdijk buiten het filegevoelige en sterk belaste snelwegennet rond Rotterdam ligt. Dit alles leidt ertoe, dat we een kostenefficiënte planning kunnen creëren en CO2-emissies verlagen. Hierbij is ons voordeel uw voordeel!

Multi modale mogelijkheden
Naast dat er in Moerdijk lading per truck kan worden afgezet zijn er op onze terminal ook binnenvaart- en treinaansluitingen. Dagelijks komen hier binnenvaartschepen en treinen aan uit verschillende delen van Europa en wordt de haven van Moerdijk als `hub` gebruikt voor verder transport met onze short sea diensten.

Kade tot Kade & Deur tot Deur
We bieden twee soorten short sea diensten aan. Namelijk een kade tot kade service voor zgn. `shippers owned containers` en een huis tot huis service met eigen 45ft equipement. Meer informatie over deze diensten vindt u onder de tab containers services.

Persoonlijke relaties, betrouwbaarheid, continuïteit en duurzaamheid zijn begrippen waarop onze service en business model op zijn gebaseerd.

A2B-online photo
A2B-online photo
A2B-online photo